Notabene

Prosjekt MERE – medlemspleie og rekruttering

I regionene Midt og Nord er det startet et prosjekt for medlemspleie og rekruttering. Prosjektet har fått navnet «MERE» og utformes i et samarbeid mellom representanter for de to regionene og Negotias administrasjon.

Det er gjennomført en kartlegging som viser at det er stort medlemspotensiale i de bedriftene vi allerede er til stede i. I mange av virksomhetene er det bare ett Negotia-medlem. I tillegg er det et mål å få innpass i helt nye bedrifter.

Negotia får et stort antall nye medlemmer hvert år, men dessverre er det også et betydelig frafall. Målrettet arbeid for bedre medlemspleie og rekruttering er viktig for å sikre god stabilitet og en sunn utvikling av organisasjonen.

Prosjekt MERE har fram til nå vært i utformingsfasen. Nå ser vi på hvordan ideene kan omdannes til konkret arbeid som gir de ønskete resultatene. Markedsavdelingen i administrasjonen vil ha et særlig ansvar i den aktive oppfølgingen, i tett samarbeid med avdelingene. Og blir prosjektet vellykket, er det naturlig å overføre erfaringene til andre regioner.

Inger Lise Rasmussen, spesialrådgiver